Dust Retail Space

We took this unit on as our retail space and design practice HQ in the early days of Dust.

It involved a complete overhaul of the dated space to ceate a cool, contemporary shop. The unit hadn't been touched in many years and the ground floor of the shop was divided in two. We completely opened up the space and turned the rear extension into a usable, accessible room.

Our approach to the design was to create a retail space which felt like a home in which to showcase all our interiors pieces. We designed bespoke joinery for display, as well as a bespoke tin tile clad cash desk.

The colour pallet was a mix of rich, inky blues alongside glossy black stairs and statement wallpaper.

IImages by Ruth Maria Murphy.

ROLES & RESPONSIBILITIES

  • Concept Generation
  • Interior Design
  • Interior Styling
  • Project Management

never miss an update