Portobello Project

This project was a total renovation of a beautiful period home in Portobello, managed in full by the Dust team.

The homeowners wanted a dramatic, interesting inteior that would sit well with their inherited items of lighting and furniture.

The house is double fronted with two adjacent reception rooms on either side of the front door. The challenge with these two rooms was to make them sit alongside each whilst clearly defining their different uses.

We used a dramatic, black backdrop for the two rooms to create a link between them and separated them with a lighter grey hall. Built in shelving was painted out the same colour with contrast bought in with furniture and accessories.

The decor was all about texture. The rooms were layered with a combination of sheepskins, leather, wool, cowhides and feathers to create a warm and inviting space.

ROLES & RESPONSIBILITIES

  • Concept Generation
  • Interior Design
  • Interior Styling
  • Project Management
  • FF&E Specification
  • Schedule managemenet
  • Regular site visits

never miss an update